Membru din: Mie 04 Feb, 2009 8:43 pm Mesaje: 290 Locaţie: Italy ( Sicilia )
Oare ce sa comentez ? cred ca am sa ma aptin ptr. ca ma dezgusta orisicum dupa parerea mea le lipseste cate o sticla din mana si ar fi fost cadrele si mai dezgustatoare
_________________ O mica picatura intr-un imens ocean numit ,,omenire,,
Io nu ma pricep nici la manele si nici la dansul aferent. La popi si mai putin. Mi se pare ca nu prea se pupa zgomotul, aplaudacii, cu miscarea pe care parca n-am prea vazut-o pe la petrecerile romanesti. Pare sa fie ceva grecesc, rusesc, habar n-am. Neobisnuit in orice caz, prea sunt multi care filmeaza/pozeaza. Si nu prea ma mira faptul ca nu si-au dat sutana jos. Sunt foarte putini oameni care constientizeza fapul ca imbracand o haina oficiala, devin nu doar reprezentanti ai unui domeniu de activitate, ci o institutie. In fine, maaaaare-i gradina lui Dumnezeu.
_________________ "Nu-mi dati sfaturi.Stiu sa gresesc si singur(a)!".I.K.
Diavolul incearca pe fiecare,se afla chiar si in biserica,dar nu pe Sfanta Masa. Fiecare are canonul lui de spovedanie(mirean,preot). Nu avem dreptul sa-i judecam noi,dupa ureche sau dupa vaz(cititi<PATERICUL>). Pacatuim si daca ne uitam sau auzim bancuri cu asemenea idiotenii. Nu radeti si nu ma condamnati.Am spus si ma comport asa cum simt la varsta si incercarile prin care am trecut si din care am iesit ca sa stau de vorba cu dvs.
Diavolul incearca pe fiecare,se afla chiar si in biserica,dar nu pe Sfanta Masa. Fiecare are canonul lui de spovedanie(mirean,preot). Nu avem dreptul sa-i judecam noi,dupa ureche sau dupa vaz(cititi<PATERICUL>). Pacatuim si daca ne uitam sau auzim bancuri cu asemenea idiotenii. Nu radeti si nu ma condamnati.Am spus si ma comport asa cum simt la varsta si incercarile prin care am trecut si din care am iesit ca sa stau de vorba cu dvs.
Da' dupa ce sa fie "judecati" daca nu dupa ce se vede si se-aude? Cum sa pacatuim noi, care NE UITAM la situatiile penibile in care se pun singuri?! Sa fim seriosi! Uite, asta este chiar o tema interesanta de discutie "umilit/manipulat poporul cu busuiocul si cadelnita" cam in genul "ati tampit poporul cu televizorul". Ce spuneti, facem un topic separat sau il dezvoltam pe asta?
_________________ "Nu-mi dati sfaturi.Stiu sa gresesc si singur(a)!".I.K.
Membru din: Mar 03 Feb, 2009 12:14 am Mesaje: 450 Locaţie: Baia Mare
Eu propun sa continuam discutia aici .... Poate se gasesc si alte situatii in care notiunea de PREOT nu prea are de-a face cu buna-credinta... Daca ma gandesc bine, zilele trecute se mediatiza nu stiu ce maicuta cu papusa ce avea de impartit o "hartuire sexuala" cu popa...
Pana atunci, clipul de mai jos se incadreaza in aceeasi categorie....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum