Subiectul mesajului: Re: You Tube si alte video...
Scris: Sâm 05 Dec, 2009 9:29 am
Membru
Membru din: Sâm 14 Feb, 2009 5:06 pm Mesaje: 156 Locaţie: a fost odata un scaun...
Pe aia cu furtunul parca-i inteleg (toti la varsta aia ne batem cu furtunasul), dar ultimul cu "flacara pasiunii" e prea de tot. Acuma sa nu fiu nici eu rautacios: poate era un admirator al picnicurilor romanesti cu... mici. Cu bere cred ca i-ar fi cazut mai bine.
Interesant fenomen. Luna plina? M-am uitat cu atentie, cerul, parca, nu l-ai filmat, nu? Daca faceai si ceva poze cred ca ti-ar fi iesit niste peisaje superbe. Si cine spune ca munca de noapte n-are si avantaje?
_________________ "Nu-mi dati sfaturi.Stiu sa gresesc si singur(a)!".I.K.
Subiectul mesajului: Re: You Tube si alte video...
Scris: Lun 15 Feb, 2010 6:49 pm
Site Admin
Membru din: Mar 03 Feb, 2009 12:14 am Mesaje: 450 Locaţie: Baia Mare
TulipeNoire scrie:
Interesant fenomen. Luna plina? M-am uitat cu atentie, cerul, parca, nu l-ai filmat, nu? Daca faceai si ceva poze cred ca ti-ar fi iesit niste peisaje superbe. Si cine spune ca munca de noapte n-are si avantaje?
Nu era luna deloc... Era inorat ca tocmai ninsese puternic. Oricare ar fi explicatia, senzatia de "ziua" la doua noaptea a fost ... bizara !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica ataşamente în acest forum